WordPress-temaet Hybrid på norsk

Igjen er jeg ferdig med et par oversettelser. Denne gangen gjelder det et mye brukt WordPress-tema – eller snarere et WordPress-temarammeverk kalt Hybrid. En norsk bokmålsoversettelse av Hybrid har eksistert ei god stund, men jeg oppdaga at den var blitt noe avleggs og behøvde oppdatering. Oppdateringa er nå gjort, og i samme slengen har jeg like godt oversatt Hybrid til nynorsk også. 🙂

Utvikleren av Hybrid vil garantert inkludere oversettelsene i språkpakken sin, men jeg legger språkfilene tilgjengelig for nedlasting herfra også.

Om du har bruk for et godt utgangspunkt for et WordPress-tema, kan Hybrid være vel verdt å stifte nærmere bekjentskap med. Besøk gjerne [Hybrids nettsted->http://www.themehybrid.com] for å finne ut mer.

Last ned:

  Språkfiler for Hybrid på bokmål (16,9 KiB, 171 treff)


  Språkfiler for Hybrid på nynorsk (17,0 KiB, 158 treff)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *