Innstikket Multisite Global Search på norsk (bokmål)

Det er gjerne slik med oversettelser av innstikk og temaer at en prioriterer slikt en selv har bruk for. Jeg har det iallfall sånn. 🙂

I februar flyttet jeg et nettsted til nytt webhotell og restrukturerte og gjenoppbygde nettstedet der som en Multisite-installasjon. Dermed fikk jeg bruk for et søkeverktøy som søker i alle deler av “nettverket”. Alternativene var ikke så mange, men jeg endte opp med innstikket Multisite Global Search. Det fungerte utmerket, og gjør fortsatt det. Det var også klargjort for oversetting, og jeg lagde like godt en oversetting til bokmål. Jeg er ikke sikker på om utgiveren inkluderer alle oversettelsene i distribusjonspakken sin, så vil du være sikker på at du har den norske oversettelsen, så last den gjerne ned herfra. Innstikket kan du enten hente fra innstikksamlingen på WordPress.org, eller på utviklerens eget nettsted.

Språkfilene finner du her:

  Språkfiler for Multisite Global Search på norsk bokmål (4,0 KiB, 151 treff)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *