Fast Secure Contact Form på norsk (bokmål)

WordPress-innstikket Fast Secure Contact Form er, som navnet sier, et kontaktskjema. Jeg har brukt det en del i seinere tid, men har sett at den norske oversettelsen som fulgte med var temmelig mangelfull og til dels litt misvisende. Jeg har derfor gått gjennom oversettelsen, justert der dette har vært nødvendig og lagt til en mengde tekststrenger, slik at oversettelsen nå er oppdatert til versjon 3.0 av innstikket. Oversettelsen vil nok bli inkludert i neste utgave av Fast Secure Contact Form, men trenger du oversettelsen nå, kan du laste den ned herfra. 🙂 Mer informasjon om innstikket finner du på nettstedet FastSecureContactForm.com

  Språkfiler for Fast Secure Contact Form på norsk bokmål (61,2 KiB, 138 treff)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *